Vaikuttaminen

Sivu

Kehitysyhteistyöllä parannetaan maailman köyhimpien ihmisten elämän edellytyksiä. Fingo vaikuttaa sen puolesta, että rikkaat maat kantavat vastuuta ja rakentavat reilumpaa maailmaa laadukkaalla kehitysyhteistyöllä.
Lue lisää »
Sivu

Nykyisillä - mutta myös tulevilla - sukupolvilla on oikeus toimeentuloon ja hyvinvointiin. Fingo vaatii kestävää kehitystä tukevia päätöksiä.
Lue lisää »
Sivu

Köyhät ihmiset kehittyvissä maissa ovat vaikuttaneet ilmastonmuutokseen vähiten, mutta maksavat suurimman hinnan sen seurauksista. Ruoka- ja vesiturva heikkenee, äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät, elinkeinot tuhoutuvat, konfliktit lisääntyvät ja kokonaiset alueet muuttuvat asuinkelvottomiksi.
Lue lisää »
Sivu

Kestävä kehitys ja globaali oikeudenmukaisuus eivät toteudu ilman kestävää talousjärjestelmää. Fingo vaikuttaa päättäjiin, jotta talousjärjestelmän ensisijaisena tavoitteena olisi tukea yhteistä hyvinvointia.
Lue lisää »
Sivu

Kansalaisyhteiskunnalla tarkoitetaan esimerkiksi voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä, yhteisöjä, tutkimuslaitoksia ja sosiaalisia liikkeitä, jotka toimivat yhteisten tavoitteiden puolesta. Vahva kansalaisyhteiskunta vaatii aktiivista puolustamista.
Lue lisää »
Sivu

Fingo vaikuttaa päättäjiin päivittäin reilumman maailman puolesta. Laajan asiantuntemuksemme ansiosta meihin luotetaan yli puoluerajojen ja järjestöjen näkemykset huomioidaan päätöksenteossa.
Lue lisää »