10 joulu 2019

Viestintä- ja globaalikasvatusfiesta


Aika:
10.12.2019 16:00 – 18:30
Osoite:
Elimäenkatu 25-27, koulutustila Amazon 6 krs
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Fingo ry

Tervetuloa vuoden säihkyvimpään verkostoitumisiltaan!

VGK-fiesta on tarkoitettu kaikille järjestötoimijoille, jotka parhaillaan toteuttavat, ovat hiljattain toteuttaneet tai ovat suunnittelemassa uutta viestintä-/globaalikasvatustoimintaa. Tervetulleita ovat myös uudet ja vanhat yhteistyökumppanit sekä muuten vain aiheesta kiinnostuneet!

Fiesta järjestetään tiistaina 10.12. klo 16-18:30 Fingon toimistolla (Elimäenkatu 25-27, koulutustila Amazon 6 krs). Tarjoamme osallistujille areenan esitellä omaa toimintaa ja tutustua toisten tekemään työhön: keitä ovat globaalikasvatustyön kumppanit, mitä kohderyhmiä saavutamme ja miten? Millaisia uusia avauksia tai innovatiivisia lähestymistapoja järjestöt ovat kokeilleet? Millaisia tuloksia toiminnallamme on?

Tilaisuuden tavoitteena on:

  • Tehdä näkyväksi ja juhlia arvokasta työtä, jota kansalaisjärjestöt tekevät kehitysviestinnän ja globaalikasvatuksen saralla
  • Oppia lisää ja innostua siitä, miten tehdään vaikuttavaa työtä moninaisten kohderyhmien keskuudessa
  • Edistää verkostoitumista alan toimijoiden kesken

Tarjolla myös pientä purtavaa, pikkujoulutunnelmaa ja tietenkin hyvää seuraa!

Ilmoittautumiset Sanna Rekolalle, sanna.rekola@fingo.fi viimeistään 5.12.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, mikäli haluat pitää muutaman minuutin mittaisen kuvaesityksen järjestösi VGK-toiminnnasta.

Lisätietoja: sanna.rekola@fingo.fi  /050 3176697