2 loka 2020

VGK-hakuinfo järjestöille


Aika:
2.10.2020 13:00 – 15:30
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:

Onko järjestösi suunnittelemassa viestintä- ja globaalikasvatushanketta? Kaipaatteko infoa VGK-hausta ja tukea hakemuksen tekoon? 

Ulkoministeriön VGK-tuen hakuaika käynnistyy 30.9. ja päättyy 16.11. Tukea voi hakea uusille viestintä- ja globaalikasvatus- ja yritysvastuuhankkeille vuosille 2021–2022. 

VGK-hakuinfo järjestetään pe 2.10. klo 13-15.30. Hakuinfo tarjoaa vastauksia akuutteihin kysymyksiin, vinkkejä hankesuunnittelun tueksi sekä mahdollisuuksia järjestöjen väliselle kokemusten vaihdolle. Tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla.

Hakuinfossa käydään läpi VGK-tuen hakuehdot ja kriteerit, tutustutaan hakulomakkeeseen sekä keskustellaan yhdessä haun yksityiskohdista ja käytännön vinkeistä. Tilaisuuden aikana Ulkoministeriön VGK-evaluaation toteuttaneet asiantuntijat Veera Pensala ja Paul Silfverberg esittelevät evaluaation keskeisiä havaintoja ja antavat vinkkejä järjestöille.

Paikalla hakuinfossa ovat Fingon vgk-neuvojat Anna Kivimäki-Pelluz ja Pauliina Paananen.

Ilmoittautuminen ke 30.9. mennessä: vgkneuvonta@fingo.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä voi jo etukäteen lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä tiedoksi vgk-neuvojille.

Linkki Zoomiin lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

 


Yhteystiedot:
Globaalikasvatuksen asiantuntija Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi / 050 317 6697