2 huhti 2020

Vapaaehtoistoiminta verkossa


Aika:
2.4.2020 09:00 – 11:00
Osoite:
Internet
Paikkakunta:
Maksu:
ilmainen
Järjestäjä:
Fingo

Koulutukseen otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä, samasta järjestöstä korkeintaan kaksi osallistujaa.

Vapaaehtoistoiminta verkossa -oppimistilaisuus

Elämme poikkeuksellista aikaa. Koronaviruksen vaikutukset näkyvät kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla, myös vapaaehtoistoiminnan saralla. Monilla toiminta on paussilla, sitä on siirretty syksyyn ja suuria tapahtumia on jouduttu täysin perumaan. Osa meistä on löytänyt uusia tapoja koordinoida vapaaehtoistoimintaa. Miten tilanne on vaikuttanut? Miten vapaaehtoistoiminta jatkuu tulevaisuudessa? Miten etävapaaehtoisuus toimii? Voimmeko yhdessä keksiä uusia tapoja toimia?

Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmä(*) järjestää Fingon tukemana tämän oppimistilaisuuden. Ryhmässä on mukana vapaaehtoistoiminnan kehittämisen ammattilaisia ja tämä tilaisuus antaa mahdollisuuden oppia toinen toisiltamme siitä miten näinä poikkeuksellisina aikoina on kehitetty uusia tapoja toimia verkon kautta. Mukana fasilitoimassa ja sparrailemassa palvelumuotoilija Saara Jäämies.

Jaetaan parhaita vinkkejä, onnistumisia ja haasteita. Yhdessä voimme löytää uusia ratkaisuja ja oivalluksia. Tervetuloa mukaan keskustelemaan verkossa ja jakamaan omia kokemuksia!

Saat linkin koulutukseen täyttämällä tämän rekisteröitymislomakkeen.

Lisätiedot: Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Jaana Viirimäki, jaana.viirimaki@fingo.fi

Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän puheenjohtaja Maiju Tuomainen, maiju.tuomainen@plan.fi 

Valikkoryhmän varapuheenjohtaja Kaisa Honkala, kaisa.honkala@pakolaisapu.fi

(*) Valikkoryhmät ovat vapaaehtoistoiminnan kehittäjien ja koordinaattoreiden avoimia ryhmiä. Valikkoryhmien valtakunnallisesta koordinaatiosta vastaa Kansalaisareena http://www.kansalaisareena.fi/tietoa-meista/valikkoverkosto/ . Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän sähköpostilistalle voit liittyä Fingon sivuilla https://www.fingo.fi/palvelut/uutiskirje-ja-sahkopostilistat/globaalivastuujarjestojen-valikkoryhman-lista