12 syys 2020

Vaikuta vallanpitäjiin -lobbauskoulutus


Aika:
12.9.2020 10:00 – 16:00
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
160 €/osallistuja (sis. lounaan ja kahvin)
Maksuton: PAMin ja SEL:n jäsenille
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Kansan sivistystyön liitto

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus on suunniteltu järjestötoimijoille, jotka haluavat tutustua lobbaamisen perusteisiin. Koulutuksessa käydään havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin!

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden ja keinojen valintaan sekä menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

– Hyvä paha lobbaus – mielikuvia lobbaamisesta

– Lobbaamisen ABC

– Ajankohtaiset kysymykset vaikuttamisen kentällä

– Lobbaustaidot ja lobbauksen suunnitteleminen

Koulutus perustuu Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisuun (KSL 2018), jota hyödynnetään koulutuksessa. Opas jaetaan koulutuksen osallistujille. Kouluttajana toimii Vaikuta vallanpitäjiin -järjestölobbaajan opas -julkaisun toinen kirjoittajista, Tiia Kontkanen.

Näin Tiia kuvailee itseään kouluttajana:

"Koulutuksissa ryhmässä oppiminen, innostuminen sekä tiedon ja oivallusten jakaminen ovat toimintani polttoainetta. Järjestötoiminta on itselleni tuttua jo teini-iästä lähtien ja nautin työskennellä ihmisten kanssa, jotka sydämellään uskovat omaan ja järjestönsä toimintaan. Koulutuksissa tavoitteenani on kaikkien oikeus osallistua ja tulla kuulluksi. Taustaltani olen valtiotieteilijä sekä puuseppä ja harrastuksenani valmennan jousiammuntaa."


Yhteystiedot:
Tiia Kontkanen, tiia.kontkanen@ksl.fi tai 040 570 3131