24 syys 2019

Tule edistämään naisten oikeuksia ja tekemään ihmiskauppaa ehkäisevää työtä!


Aika:
24.9.2019 17:30 – 19:00
Osoite:
Fingo, järjestötila, Elimäenkatu 27, 5. krs.
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
FinnWID – Naiset kehitystyössä ry

Oletko kiinnostunut kehityskysymyksistä, ihmiskaupan ehkäisemisestä ja sukupuolten tasa-arvosta? Etsimme uusia vapaaehtoisia mukaan FinnWIDin toimintaan! Tervetuloa uusien iltaan kuulemaan työstämme ja kuinka sinä voit olla mukana.

Meille on tärkeää, että vapaaehtoisena pääset tekemään itsellesi merkityksellisiä tehtäviä kannustavassa ja hyvässä seurassa. Järjestössämme voit olla monessa mukana ja myös kehittämässä toimintaa omien mielenkiinnon kohteidesi pohjalta.

Tällä hetkellä kaipaamme tekijöitä erityisesti seuraaviin toimintoihin:

1. Yhteistyö nigerialaisen kumppanijärjestömme kanssa
FinnWID on kerännyt varoja ihmiskauppaa ennaltaehkäisevään työhön Nigeriassa. Tule mukaan suunnittelemaan ja koordinoimaan nuorten naisten toimeentuloa ja koulutusta vahvistavaa työtä Nigeriassa.

2. Viestintä
Oletko viestinnän osaaja tai innokas oppimaan? Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintäämme mm. kirjoittamalla juttuja ja päivityksiä järjestön toiminnasta ja viestimään ihmiskauppaan liittyvistä teemoista.

3. Varainhankinta
Tule suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan varainhankintaamme. Olemme keränneet varoja järjestämällä naisten historiaa käsitteleviä kaupunkikävelyjä Helsingin Kalliossa. Tule mukaan kävelyiden järjestämiseen tai ideoimaan uutta varainhankintaa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 22.9.2019 mennessä: info@finnwid.fi

Tervetuloa!

Terveisin,
FinnWID – Naiset kehitystyössä ry:n hallitus