4 helmi 2021

Teamsin osallistava käyttö järjestöissä (TÄYNNÄ)


Aika:
4.2.2021 08:45 – 10:30
Osoite:
Internet
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo ry, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Teamsin osallistava käyttö järjestöissä

Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja

Miten Teamsissa järjestetään onnistuneesti koulutuksia, ryhmätöitä ja työpajoja? Mitä uusia osallistavia työkaluja Teamsiin on ilmestynyt ja kuinka niitä voi hyödyntää järjestötyössä? Tule mukaan oppimaan ja kokeilemaan! Webinaarissa esitellään Teamsin uusia ominaisuuksia osallistavuuden kannalta ja testataan mm. chatin, kyselyiden, livereaktioiden sekä uusien ryhmätyöhuoneiden eli Breakout Roomsien käyttöä. Lopuksi kurkistetaan myös myöhemmin keväällä ilmestyviin ominaisuuksiin.

Tilaisuuden fasilitoivat fasilitointiguru Jonas Rajanto Grape Peoplesta ja oppimisen asiantuntija Pauliina Paananen Fingosta.

Webinaari toteutetaan Teamsissa ja siihen mahtuu 350 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton. Webinaari tallennetaan ja tekstitetään ja se on myöhemmin katsottavissa Fingon Youtube -kanavalla.

Ohjelma to 4.2.2020

8:45 Linjat auki

Tsekataan tekniikan toimivuus, otetaan muistiinpanovälineet esiin ja laskeudutaan tilaisuuteen

9:00 Tervetuloa

  • Ohjelma, työskentelytapa ja virittäytyminen tilaisuuteen
  • Parhaita käytäntöjä verkkotilaisuuksien fasilitoimiseen ja vinkkejä Teamsin ominaisuuksien hyödyntämiseen
  • Keskustelu webinaarin oivalluksista

10:30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen linkin kautta to 28.1. mennessä.

Lisätiedot: koulutus@fingo.fi , Pauliina Paananen, puh. +358 50 317 6689

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo ry, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.