Koulutukset

23 helmi 2019

Opit kurssilla coachaukseen perustuvan menetelmän, joka voi auttaa sinua löytämään keinoja jumiutuneiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen. Menetelmän avulla voit auttaa itseäsi, ystävääsi tai vaikka työkaveriasi tilanteissa, joissa kaivataan muutosta tai tulevaisuus näyttää epäselvältä. Vauhdikas, hauska ja toiminnallinen viikonloppu herättää luovuutesi!
Lue lisää »
27 helmi 2019

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle mahdollisten peruutusten varalta.

Onko järjestösi hakemassa tai juuri saanut EU-rahoitusta kehitysyhteistyöhön tai globaalikasvatukseen? Tule kouluttautumaan EU-hankkeiden budjetoinnin ja taloushallinnon käytäntöihin.
Lue lisää »
19 maalis 2019

Suomi on yhdistysten luvattu maa. Teemme merkityksellistä ja arvokasta työtä yhdistyksissä toimimalla. Toimintaa ohjaavat yhdistyksen säännöt, jotka perustuvat yhdistyslakiin. Tällä verkkokurssilla Peda.net-oppimisympäristössä saat perustiedot yhdistyslain keskeisistä säädöksistä. Koulutus kehittää tiedonhaun taitojasi ja auttaa sinua ymmärtämään, kuinka säädökset vaikuttavat yhdistyksesi toimintaan eri vaiheissa. Hyvät säännöt turvaavat iloista ja onnistunutta toimintaa!
Lue lisää »
26 maalis 2019

Haluatko oppia viestimään selkeästi ja mukaansatempaavasti? Oletko sokeutunut omalle tekstillesi? Selkeä viesti on ymmärrettävää ja tavoittaa lukijansa. Koulutus sopii kaikille, mutta erityisesti järjestö- ja ammattiosastotoimijoille, jotka haluavat kehittää kirjallista viestintäänsä. Järjestämme koulutuksen kahtena arki-iltapäivänä ja se sisältää välitehtävän.
Lue lisää »