11 touko 2019

Ryhdy Eriarvoisuusguruksi -koulutus


Aika:
11.5.2019 12:00 – 16:15
Osoite:
Lintulahdenkatu 10, Auditorio
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Kansainvälinen solidaarisuustyö ry. / International Solidarity Work cooperation

Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille!

Järjestämme kenelle tahansa avoimen, ilmaisen koulutuksen 11.5. Helsingissä - tule mukaan
!

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry. julkaisee huhtikuussa 2019 globaalikasvatusmateriaalin, jonka tarkoituksena on perehdyttää nuoria taloudellisen eriarvoisuuden muuttuviin sävyihin - kiinnittää siis suurin huomio nimenomaan äärimmäiseen rikkauteen ongelmana, siihen miten hyvinvointi ei valu ”alaspäin” vauraimmilta väestönosilta.

Osana globaalikasvatusmateriaalia on myös elämyksellinen pelisimulaatio 1/99%, joka on valmis huhtikuun alussa.

Kv-solidin koulutuksessa opit maailmanpolitiikan dosentti, tietokirjailija Teppo Eskelisen avulla taloudellisen eriarvoisuuden perusasiat sekä opit käsittelemään aihetta kriittisestä, tuoreesta näkökulmasta.

Pedagogisessa osuudessa globaalikasvatusmateriaalin tuottaja, Kv-solidin hankekoordinaattori ja yhteisöpedagogi Minna Sumelius perehdyttää sinut eriarvoisuustyöpajan vetäjäksi. Pääset pelaamaan myös aihetta käsittelevää, uunituoretta elämyksellistä pelisimulaatiotamme 1%/99%.

Koulutukseemme osallistuminen on ilmaista ja matkakulut kotimaasta maksetaan. Osallistumisen edellytys on se, että sitoudut vetämään työpajan vähintään kerran joko Kv-solidin vapaaehtoisena tai omassa järjestössäsi/muussa ryhmässä.

Tarjoamme osallistujille kevyen, vegaanisen aterian!

TERVETULOA!