Tampere

5 syys 2020

Talouden ymmärtäminen helpottaa yhdistyksen toiminnan suunnittelua ja toteuttamista. Koulutuksesta saat perustiedot siitä, miten yhdistyksen taloutta tulee hoitaa ja millaista on hyvä taloussuunnittelu. Samalla tutustut myös kirjanpitolainsäädäntöön ja kirjanpitoon, jota harjoittelemme yhdessä. Koulutus sopii yhdistyksen taloudenhoitajalle, hallitukselle ja muille taloudesta vastaaville tai siitä kiinnostuneille.
Lue lisää »
12 syys 2020

Haasta itsesi mukaan ja opi ylittämään omia esteitäsi, jotka rajoittavat esiintymistäsi. Opit hyödyntämään sinua vahvistavia rooleja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Opetellaan yhdessä nauramaan itsellemme. Koulutuksessa käytämme draamamenetelmiä, improvisaatiota, hulluttelua ja heittäytymistä. Toiminnallisessa koulutuksessa opit olemaan esillä ja reagoimaan tähän hetkeen.
Lue lisää »
14 marras 2020

Vuonna 2019 käyttöön otettu tulorekisteri toi merkittäviä muutoksia yhdistysten maksamiin palkkoihin ja muihin maksuihin. Koulutuksessa käydään läpi palkanmaksun perusteet; opetellaan erottamaan eri maksulajit (palkka, työkorvaus, kustannusten korvaukset), käydään läpi maksulajien mukanaan tuomat velvoitteet (vakuutukset, verojen ennakonpidätys, työnantajakulut) sekä harjoitellaan maksujen ja työnantajavelvoitteiden ilmoittamista (tulorekisteri) sekä maksamista.
Lue lisää »