Helsinki

18 elo 2020

Haluaisitko saada enemmän irti somen käytöstäsi? Some hyötykäyttöön esittelee yleisimmät somekanavat ja niiden ominaispiirteet, jotta osaat käyttää kutakin kanavaa tarkoituksenmukaisella tavalla. Koulutus antaa eväät hyvän someviestin luomiseen ja antaa perustaidot maksullisen mainonnan harjoittamiseen. Somessa jo pienelläkin summalla saa tehokkaammin näkyvyyttä julkaisuilleen.
Lue lisää »
16 syys 2020

Haluaisiko järjestösi tehdä mediayhteistyötä tai hyödyntää toimittajia viestinnässä? Millainen on mediaa kiinnostava juttuaihe, henkilö tai yhteiskunnallinen muutos? Mistä journalistin löytää, miten juttuja ja omia viestejä saa eri medioihin läpi, ja millainen on onnistunut juttumatka?
Lue lisää »
19 syys 2020

Talouden ymmärtäminen helpottaa yhdistyksen toiminnan suunnittelua ja toteuttamista. Koulutuksesta saat perustiedot siitä, miten yhdistyksen taloutta tulee hoitaa ja millaista on hyvä taloussuunnittelu. Samalla tutustut myös kirjanpitolainsäädäntöön ja kirjanpitoon, jota harjoittelemme yhdessä. Koulutus sopii yhdistyksen taloudenhoitajalle, hallitukselle ja muille taloudesta vastaaville tai siitä kiinnostuneille.
Lue lisää »
21 marras 2020

Haasta itsesi mukaan ja opi ylittämään omia esteitäsi, jotka rajoittavat esiintymistäsi. Opit hyödyntämään sinua vahvistavia rooleja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Opetellaan yhdessä nauramaan itsellemme. Koulutuksessa käytämme draamamenetelmiä, improvisaatiota, hulluttelua ja heittäytymistä. Toiminnallisessa koulutuksessa opit olemaan esillä ja reagoimaan tähän hetkeen.
Lue lisää »