Helsinki

19 tammi 2019

Oletko jo tutustunut somalialaiseen ruokakulttuuriin? Somalialainen ruoka on yleensä helppoa valmistaa, joskin perinneruoat ovat hieman työläämpiä. Mausteita käytetään runsaasti ja jälkiruoat ovat hyvin makeita, kuten sokerista ja seesaminsiemenistä valmistettu halwa.
Lue lisää »
1 helmi 2019

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Voit halutessasi ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutusten varalle.

Koulutus on tarkoitettu kaikille järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tekemään vaikuttavia kampanja- ja opetusvideoita mobiililaitteilla. Koulutuksessa osallistujat saavat perustaitoja lyhyen kampanja- tai opetusvideon käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen, leikkaamiseen ja jakeluun. Osallistujat pääsevät heti soveltamaan oppimaansa käytäntöön ja tuottavat päivän aikana omaan työhönsä liittyvän harjoitusvideon.
Lue lisää »
1 helmi 2019

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin kuinka paljon kertoo video? Video viestinnän muotona kasvattaa suosiotaan nopeasti. Järjestötyössä videoita hyödynnetään mm. kampanjoinnissa ja opetuskäytössä, koska ne ovat tehokas keino tavoittaa erilaisia kohderyhmiä ja luoda mieleenpainuvaa viestintää. Tule oppimaan, miten teet lyhyen kampanja- tai opetusvideon mobiililaitteella!
Lue lisää »