Helsinki

23 elo 2019

OPINTOPIIRI ON TÄYNNÄ. Voit halutessasi ilmoittautua jonoon mahdollisten peruutusten varalle.

Hyvä yhteiskunnallisen muutoksen tekijä! Mistä ammennat voimaa tärkeään työhösi maailman muuttamiseksi? Miten säilytät ja uudistat motivaatiosi? Koetko työssäsi riittävyyttä ja onnistumisen iloa? Millainen yhteys henkisellä hyvinvoinnillasi on työsi tuloksiin ja vaikutuksiin?
Lue lisää »
27 elo 2019

Tutustumme hyvän julkaisun tekemiseen. Perehdymme somekanavien analytiikkaan ja maksetun mainonnan hyödyntämiseen osana viestintää. Koulutus sopii järjestöjen someviestinnän tekijöille. Järjestämme koulutuksen kahtena arki-iltana sisältäen välitehtävän. Opit tekemään tarkoituksenmukaista ja kohderyhmää kiinnostavaa somesisältöä!
Lue lisää »
7 syys 2019

Vaikuta vallanpitäjiin -koulutus antaa käytännönläheisiä vinkkejä lobbauksen kohteiden valintaan ja menestyksellisen lobbauskampanjan suunnitteluun. Opit suunnittelemaan lobbausprosessia ja tekemään vaikuttavaa viestintää kohderyhmällesi. Koulutus on suunniteltu järjestötoimijoiden tarpeisiin ja se kestää yhden päivän. Koulutus käy havainnollisesti läpi, mitä lobbaaminen on, mihin sillä voidaan vaikuttaa – ja miksi sen pitäisi kiinnostaa sinuakin!
Lue lisää »