7 syys 2019

Oman osaamisen arvostaminen


Aika:
7.9.2019 – 8.9.2019
Osoite:
Sokos Hotel Ilves
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Hinta: 280 €/osallistuja (sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut), 340 € (sisältäen myös hotelliyöpymisen 2hh huoneessa). Alennukset: PAMin ja SEL:n jäsenille maksuton.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry ja KSL-opintokeskus

Tunnista oma osaamisesi ja tarkasta tekemiäsi valintoja. Tuntuuko sinusta, että teet työtä, jolla ei ole merkitystä? Millaista osaamista sinä arvostat? Ovatko ajatukset omasta osaamisestasi totta? Miten tuntisit olevasi arvokas ja tarpeellinen? Tässä koulutuksessa asetamme asioita vastakkain ja kyseenalaistamme mielikuvia. Löydämme omia vahvuuksia ja opimme sanoittamaan niitä. Näistä taidoista on hyötyä esimerkiksi työhaastattelutilanteissa. Viikonlopun jälkeen tiedät mikä on sinulle totta ja mahdollista!

Koulutukseen otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Kouluttajana toimii Tiina Flygare. Näin Tiina kuvailee itseään kouluttajana:

”Olen kouluttanut KSL-opintokeskuksessa järjestöjä ja yhdistyksiä yli 20 vuoden ajan. Hyödynnän koulutuksissa tekemistä ja ryhmän yhtenäisyyttä tukevia menetelmiä. Hyvä ilmapiiri ryhmässä on minulle ensiarvoisen tärkeä osa koulutuksen onnistumista. Olen rohkea heittäytyjä ja kokeilen mielelläni uutta.  Koulutan ilon, toiminnallisuuden ja keskinäisen arvostamisen voimalla ilman turhaa tärkeilyä. ”