Kuvassa näkyy esiintyjä takaa päin ja hänen takanaan yleisömeri.
Kuva:
Nikke Puskala
Fingo

Maailma kylässä -festivaali

Fingon Maailma kylässä -festivaali on ilmainen poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena.

Suomen suurin järjestö- ja kulttuuritapahtuma, Maailma kylässä -festivaali, on Fingon järjestämä. Koko perheen ilmaistapahtumassa on tarjolla musiikkia, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, hyvää ruokaa ja monipuolista toimintaa. Tapahtuma esittelee kattavasti kansalaisjärjestöjen työtä ja innostaa mukaan toimintaan reilumman ja kestävämmän maailman puolesta.

Vuoden 2020 tapahtuma oli määrä järjestää 23.−24. toukokuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Tapahtumaan oli ilmoittautunut 400 näytteilleasettajaa ja sinne oli kiinnitetty 100 esitystä. Tapahtuman teemana oli tulevaisuus. Tapahtuma kuitenkin peruttiin kansainvälisen koronaviruspandemian seurauksena 13.3.2020. Lisätietoja peruutustiedotteesta.

Vuoden 2021 festivaalin järjestelyt käynnistyvät keväällä 2020. Tarkemmista aikatauluista, tapahtumapaikoista, teemoista ja ilmoittautumisista tiedotetaan kevään aikana.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Maailma kylässä -sivustolta.