Kuvassa näkyy esiintyjä takaa päin ja hänen takanaan yleisömeri.
Kuva:
Nikke Puskala
Fingo

Maailma kylässä -festivaali

Fingon Maailma kylässä -festivaali on kestävän kehityksen suurtapahtuma, kansalaisyhteiskunnan näyttämö, viihtyisä koko perheen kulttuurifestivaali sekä ajatuksia herättävä keskusteluareena.

Suomen suurin järjestö- ja kulttuuritapahtuma, Maailma kylässä -festivaali, on Fingon järjestämä. Koko perheen ilmaistapahtumassa on tarjolla musiikkia, taidetta, keskusteluja, dokumenttielokuvia, hyvää ruokaa ja monipuolista toimintaa. Tapahtuma esittelee kattavasti kansalaisjärjestöjen työtä ja innostaa mukaan toimintaan reilumman ja kestävämmän maailman puolesta.

Vuonna 2021 festivaali muuttaa Kaisaniemen puistosta ja Rautatientorilta Suvilahden tapahtuma-alueelle Sörnäisten ja Kalasataman kupeeseen. Tapahtuma järjestetään 29. ja 30. toukokuuta ja sen teemana on tulevaisuus.

Vuoden 2021 festivaalin järjestelyt ovat parhaillaan käynnissä. Syksyn aikana julkaisemme tarkempia tietoja näytteilleasettajien, ohjelmakumppaneiden ja muiden yhteistyötahojen osallistumismahdollisuuksista tapahtumaan. Kannattaa tulla mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta meille kaikille!

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Maailma kylässä -sivustolta.