Kuvassa näkyy esiintyjä takaa päin ja hänen takanaan yleisömeri.
Kuva:
Nikke Puskala
Fingo

Maailma kylässä -festivaali

Fingon Maailma kylässä -festivaali on ilmainen poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena.

Suomen suurin järjestö- ja kulttuuritapahtuma, Maailma kylässä -festivaali, on Fingon järjestämä. Koko perheen ilmaistapahtumassa on tarjolla musiikkia, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, hyvää ruokaa ja monipuolista toimintaa. Tapahtuma esittelee kattavasti kansalaisjärjestöjen työtä ja innostaa mukaan toimintaan reilumman ja kestävämmän maailman puolesta.

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 23.-24.5.2020 Kaisaniemen puistossa ja Rautatietorilla Helsingissä. Vuoden 2020 teemana on tulevaisuus.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi alkaa isoille osastopaikoille ja teemaosastoille 4.11. ja peruspaikoille 2.12. Ilmoittautua voi 16.2.2020 saakka. Paikkojen varaus tapahtuu sähköisesti verkkosivuilla.  

Tapahtuman ohjelmaan voi ehdottaa myös kulttuuri-, lasten- ja asiaohjelmaa sekä dokumentteja ja elokuvia sähköisellä lomakkeella. Lue lisää festivaalin Ohjelmayhteistyö-sivulta.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Maailma kylässä -sivustolta.