1 joulu 2020

Kestävät ruokajärjestelmät – mitä sanoo tiede, mitä suunnittelee YK?


Aika:
1.12.2020 08:45 – 10:30
Osoite:
Internet / Zoom
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
FFD, Fingo, MTK ja Ulkoministeriö

Jo perinteeksi muodostuneessa ruokaturvatutkijoiden ja -toimijoiden yhteisessä aamukahvitilaisuudessa kuullaan korkeatasoisia alustuksia ja käydään vilkasta keskustelua.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, mitä tapahtuu ruokajärjestelmätutkimuksessa ja YK:n tulevaan ruokajärjestelmähuippukokouksessa.

Ohjelma

8:45 Virtuaalinen aamiainen

8:50 Avauspuheenvuoro, Juha Ruippo MTK/FFD  

9:00 Miksi on tarpeen tarkastella ruokaa järjestelmänä? Elina Lehikoinen, Aalto-yliopisto, Water and Development research group

9:25 Miksi ruokajärjestelmät voivat muuttua kriisiherkemmiksi? Ville Lähde, BIOS-tutkimusyksikkö

9:50 YK:n ruokajärjestelmäkokous ja ruokajärjestelmäkeskustelut (Food systems dialogues), Sanna Taivalmaa, UM & Jyri Ollila, MMM

10:00 Keskustelua

10:25 Loppusanat, Elina Mikola, Fingo

10:30 Tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautumista viimeistään 30.11. 2020 osoitteeseen:

https://www.lyyti.in/Kestavat_ruokajarjestelmat__mita_sanoo_tiede_mita_suunnittelee_YK_4909