30 loka 2019

Järjestön palvelumuotoilu – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto


Aika:
30.10.2019 09:00 – 16:00
Osoite:
Rastor, Espoo, Tapiola
Revontulentie 7
02100 Espoo
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Oppisopimus: mahdollinen oppisopimustoimijasta riippuvainen palvelumaksu. Ilman tutkintoa: 3400e+alv
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Fingo ry (entinen Kepa ja Kehys)

Koulutus on suunnattu Allianssin, Fingon, SOSTEn ja Suomen Olympiakomitean jäsenille

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville.

Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa järjestön palvelukehitystyötä yhdessä tiimin kanssa.

Opiskelun aikana osallistuja soveltaa opittuja asioita järjestön tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen. On tärkeää, että osallistujalla on halu kehittää jotakin uutta tai parempaa.

Osallistumalla koulutukseen saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja systemaattiseen kehittämiseen, asiakaskokemuksen kehittämiseen, strategian yhteydestä palveluiden kehittämiseen, asiakasarvon tuottamisesta sekä siitä, miten palvelu muotoillaan ketterästi ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi palveluksi. Opit lisää myös palvelumuotoilu ja Lean -työkalujen hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen ja arvoehdotusten kehittämiseksi. Ennen kaikkea tavoitteena on luoda uutta kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa palvelumuotoilun keinoin.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen. Oppisopimuskoulutus edellyttää työsuhdetta (min. 25 hrs/vko) koko koulutuksen ajalle. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Ohjelma sisältää laajimmillaan 12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin vuoden.

Oppisopimuskoulutukseen sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.


Yhteystiedot:
koulutus@fingo.fi