21 marras 2019

Järjestöjohtaminen - johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto


Aika:
21.11.2019 – 21.11.2019
Osoite:
Rastor
Revontulentie 7
02100 Espoo
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Oppisopimuskoulutuksena ilmainen. Ilman tutkintoa 3400 euroa + alv.
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Allianssi, Fingo ry (entinen Kepa ja Kehys ry), SOSTE ja Suomen Olympiakomitea

Koulutus antaa sinulle eturivin paikan johtamisosaamisesi ajantasaistamiseen ja kehittämiseen. Kasvatat taitoja, joilla vastaat toimintakentän muuttumiseen ja vaatimustason kasvuun. Saat arvokkaita taitoja päivittäisen johtamistyöhön ja henkilöstön tukemiseen sekä mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Koulutus on tarkoitettu Allianssin, Fingon, SOSTEn ja Suomen Olympiakomitean jäsenille.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemustasi ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön toiminnanjohtajille, pääsihteereille, päälliköille ja asiantuntijoille.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Koulutus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 lähikoulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin vuoden ajalle.

Koulutus toteutetaan niin, että se tukee oman järjestön kehittämistä ja tieto on sovellettavissa käytäntöön omassa järjestön johtamistehtävässä. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa. Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Lisätietoja: Rastor Oy, Mia Ingman, p. 040 630 6916, mia.ingman@rastor.fi

Fingo ry, Outi Hannula, p. 050 317 6720, outi.hannula@fingo.fi


Yhteystiedot:
outi.hannula@fingo.fi, mia.ingman@rastor.fi