5 touko 2021

Ilmasto ja mediat -koulutussarja: Globaali


Aika:
5.5.2021 17:00 – 19:00
Osoite:
Internet
Paikkakunta:
Maksu:
ilmainen
Järjestäjä:
Dodo ry, Suomen luonnonsuojeluliitto, Luonto-Liiton ilmastoryhmä, Greenpeace Suomi, Plan International Suomi, Elokapina ja Climate move

Ilmasto ja mediat -koulutussarja: Globaali 5.5. klo 17-19. 

Tervetuloa!
Miten voimme tuoda esiin globaalin etelän ääntä ilmastoratkaisuihin ja nyt jo nähtäviin ilmastonmuutoksen seurauksiin liittyen? Ja toisaalta: minkälaista on vaikuttaa globaalin etelän olosuhteissa?
 
Nuori aktivisti ja tutkija Ruandasta, Ineza Umuhoza Grace kertoo oman näkökulmansa nuorten vaikuttamisesta ilmastokysymyksiin. Puheenvuoro on koulutuksen alussa, englanniksi.
 
Kouluttamassa on Karoliina Knuuti Maailman kuvalehdestä sekä ilmastotyön asiantuntija Emilia Runeberg Fingosta. Plan International Suomen vaikuttamisen asiantuntija Niina Ratilainen kertoo vaikuttamiskokemuksista Planin ohjelmissa. Kokoamme yhdessä vinkkilistan, miten globaalin etelän ääntä voi tuoda esiin omassa ilmastoaktivismissaan.

Koulutus on suunnattu kaikenikäisille aiheista kiinnostuneille, 15-vuotiaista alkaen. Osallistuminen on maksutonta. Kaikkiin koulutuskertoihin voi osallistua etänä. 

Pyydämme ilmoittautumista kuhunkin koulutuskertaan viimeistään kolme päivää ennen koulutusta, jotta kouluttajat saavat ennakkotietoja ja pystyvät räätälöimään mahdollisimman hyvän koulutuksen. Ilmoittaudu: https://dodo.org/ilmasto/mediat/  

Ilmoittautumislomakkeella voi tilata aiempien koulutuksen tallenteita: Some, Meemit, Mielipidekirjoitukset, Journalismi ja Video.

Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa toimivat yhteistyössä mm. Suomen luonnonsuojeluliitto, Luonto-Liiton ilmastoryhmä, Greenpeace Suomi, Plan International Suomi, Elokapina ja Climate move. Koulutussarja Facebookissa: https://www.facebook.com/events/300799780983743

Instagram: https://www.instagram.com/dodo_org