22 helmi 2020

HR:n ja talouden ammattilaiset avustustyössä


Aika:
22.2.2020 17:30 – 19:00
Osoite:
Tiedekulma THINK LOUNGE, Yliopistonkatu 4, toinen kerros
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Järjestäjä:
Lääkärit Ilman Rajoja

Oletko kiinnostunut avustustyötä? Onko sinulla kokemusta henkilöstöhallinnosta tai taloushallinnosta? Lääkärit ilman rajoja -järjestö rekrytoi jatkuvasti uusia avustustyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tule kuuntelemaan ke 22.1. klo 17.30 Keskustan Think Loungeen, minkälaista työ käytännössä on ja miten voit päästä mukaan.

Järjestämme keskiviikkona 22.1. Helsingin keskustassa infoillan, jossa Kaisa Loikkanen kertoo omista kokemuksistaan henkilöstöhallinnon työstä. Kaisa on työskennellyt Pakistanissa, Keniassa ja Jordaniassa henkilöstöhallinnon ja kouluttamisen tehtävissä ja toimii nykyään Suomen toimiston henkilöstöpäällikkönä. Tilaisuudessa on puhumassa myös Julian Blom, jolla on vankka kokemus talouden ja henkilöstöhallinnon tehtävistä Syyriassa ja Irakissa. Tilaisuus järjestetään englanniksi. Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen ja kutsua saa mielellään jakaa eteenpäin kiinnostuneille!

MSF Info Evening: Human Resources and Finance Management in focus

Aika: Keskiviikko 22.1. klo 17:30-19

Paikka: Tiedekulma THINK LOUNGE, (Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki, toinen kerros)

Etkö pääse tapahtumaan? Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle materiaalin ja linkin videoon tilaisuuden jälkeen. https://laakaritilmanrajoja.fi/msf-info-evening-finance-human-resources-management-in-focus/

Kysymyksiä? Ota yhteys henkilöstöpäällikkö Kaisa Loikkaseen kaisa.loikkanen@helsinki.msf.org