12 maalis 2020

Hakukoneoptimointia järjestöviestijöille


Aika:
12.3.2020 13:00 – 17:00
Osoite:
Lautatarhankatu 6, Kalasatama
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
150 euroa (sis. alvin)
Järjestäjä:
Diippimedia

Eikö somesta enää tule trafiikkia? Alkavatko blogin juttuaiheet ehtyä? Oletko kokeillut hakukoneoptimointia? Hakukoneiden merkitys on jälleen kasvussa, ja sisältöjen optimointi voi tuoda suurenkin lisän verkkosivuston kävijämääriin.

Tule iltapäivän koulutukseen ja opi hakukoneoptimoinnin perusteet. Saat vinkkejä, joiden avulla sisältösi kiipeävät Googlen hakutuloksissa ylemmäksi ja tuovat enemmän hyödyllistä liikennettä sivuillesi.

Koulutuksen jälkeen…

- tiedät miten blogiteksteille ja verkkosivuille saadaan enemmän lukijoita hakukoneista

- kykenet johdattelemaan lukijoitasi ”tunneleiden” kautta haluttuun toimintaan

- osaat luoda lähes loputtoman määrän kiinnostavia blogitekstien aiheita

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat:

- Miten hakukoneet toimivat ja mitä on hakukoneoptimointi eli SEO?

- Mitä metatiedot ovat ja miten ne kannattaa kirjoittaa? Millaista on hakukoneystävällinen sisältö? Miten blogitekstejä ja verkkosivuja kannattaa optimoida? Miten hakukonetiedolla tuotetaan huippukiinnostavia blogiaiheita?

- Millaisia ilmaisia SEO-apuvälineitä on käytettävissä? Miten myyntitunnelia käytetään optimoinnissa ja miksi se on tärkeä myös ei-kaupallisessa viestinnässä? Miten tehdään kilpailija-analyysi?

- Miten kokonaisen sivuston optimointi eroaa yksittäisen sivun optimoinnista?

Koulutukseen otetaan enintään 25 henkilöä. Iltapäivän aikana tehdään myös käytännön harjoituksia. Osallistuminen ei edellytä aikaisempia tietoja aiheesta. Koulutuksessa käytetään esimerkkejä järjestömaailmasta, mutta se soveltuu myös pienyrittäjille.

Ilmoittaudu mukaan Diippimedian sivuilla:

https://www.diippimedia.fi/hakukoneoptimointia-jarjestoviestijoille/

Kouluttajana toimii digiviestinnän asiantuntija Jukka Aronen, jolla on yli 20 vuoden kokemus järjestöviestinnästä. Aronen tekee kaupallista sisältömarkkinointia Atelier Digital -digitoimistossa ja kouluttaa yhteiskunnallisia toimijoita Diippimedia-toiminimensä kautta. Hän on myös suorittanut University of California Davis -yliopiston ”SEO Specialization” -opintokokonaisuuden.

Katso edellisten kurssien palautetta:

https://www.diippimedia.fi/referenssit/