11 maalis 2021

Globaalikasvatuksen kevätkattaus


Aika:
11.3.2021 15:00 – 17:00
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:

Tervetuloa kevään säkenöivimpään after work julkaisutilaisuuteen juhlistamaan globaalikasvatusjärjestöjen huikeita uusia tuotoksia!

Torstaina 11.3. globaalikasvatusverkoston julkkareissa nostamme yhdessä maljan ja juhlistamme järjestöjen työn antia. Saat maistiaisia globaalikasvatuksen uusimmista materiaaleista, pääset seuraamaan keskustelua alan puhuttavimmista aiheista ja löydät toimijoita, joiden kanssa verkostoitua.

Voit esimerkiksi piipahtaa kuuntelemassa otteen päivitetystä Etelän ääni -oppaasta, nautiskella uusista videomateriaaleista leffateatterihuoneessa tai pistäytyä vaihtamaan kuulumisia muiden toimijoiden kanssa.  

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille globaalikasvatuksen parissa toimiville ja aiheesta kiinnostuneille. Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden esitellä omia materiaalejaan ja tutustua toisten työhön. Halutessasi voit myös demota oman järjestösi menetelmiä käytännössä. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, jos haluat osallistua tässä muodossa!

Tapahtuma järjestetään torstaina 11.3. klo 15-17 Zoom -alustalla. Paikalle voit tulla koko ajaksi tai vain osaksi aikaa. 

Valitse siis lasillinen mieluisaa juhlajuomaa, istu mukavasti kotisohvalle ja tule mukaan inspiroitumaan ja jakamaan onnistumisia kanssamme! 

Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta 9.3. mennessä.  

Tapahtuman järjestävät Anna Kivimäki-Pelluz, Reija Mikkola ja Johanna Harjunpää Fingosta. 

Lisätietoja: reija.mikkola@fingo.fi