29 loka 2019

Finnish-Somali Women in Business verkoston tapaaminen


Aika:
29.10.2019 17:00 – 19:00
Osoite:
Suomi-Somalia Seuran tilat Globaalikeskuksessa, Siltasaarenkatu 4, 7. kerros
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
ilmainen
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Suomi-Somalia Seura

Etsitkö inspiraatiota tai haluatko pysähtyä hetkeksi pohtimaan omia unelmiasi? Oletko yrittäjä tai kiinnostunut yrittäjyydestä ja työelämätaitojesi kehittämisestä?

Tervetuloa mukaan FSWiB-verkoston tapaamiseen, jossa tällä kertaa työstämme workshopissa unelmia. Illan aikana pääset tarkastelemaan omia unelmiasi ja sanoittamaan niitä ääneen - unelmista puhuminen voimaannuttaa ja antaa tilaa uusille ideoille ja oivalluksille.

FSWiB on uusi naisten yrittäjyys- ja työelämäverkosto, jonka ideana on tuoda suomensomalialaisia ja kantaväestöön kuuluvia naisia yhteen. Naisten työelämä- ja yrittäjyysverkostossa pääset tapaamaan samanhenkisiä naisia, työstämään omia ideoitasi sekä mahdollisuuden antaa ja saada vertaistukea. Verkoston tavoitteena on innostaa naisia, erityisesti suomensomalialaisia, uskomaan omiin vahvuuksiinsa ja mahdollisuuksiinsa työelämässä, sekä edistää ja tukea hakeutumista yrittäjiksi. Verkostoon toivotaan jäseniä kaikenlaisista urataustoista - sekä nykyisiä yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita, työelämässä olevia tai omaa urapolkuaan vasta suunnittelevia. Kiinnostus teemoihin sekä halu oppia muilta ja jakaa omaa osaamistaan riittää!

Tapahtuma on maksuton! Tarjolla kahvia, teetä ja kevyttä iltapalaa.

FSWiB-verkosto on osa Suomi-Somalia Seuran yrittäjyys- ja työelämähanke Waaberin toimintaa, jota rahoittaa STEA. Hankkeessa pyritään edistämään suomensomalialaisten yrittäjyyttä ja työelämätaitoja tarjoamalla muun muassa viikonloppuleirejä, mentoritoimintaa ja yhteisiä tapahtumia, sekä madaltamaan yritysten kynnystä palkata suomensomalialaisia työntekijöitä.