14 marras 2019

EU-vaikuttaminen haltuun -koulutus


Aika:
14.11.2019 09:00 – 16:00
Osoite:
Fingon Amazon-koulutustila, 6 krs. Tila on esteetön.
Elimäenkatu 25-27
00510 Helsinki
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
Fingon jäsenet 30 euroa, muut järjestötoimijat 60 euroa, muut osallistujat 120 euroa
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Fingo ry (entinen Kepa ry ja Kehys ry)

EU-vaikuttaminen haltuun -koulutuksessa tapaat alan asiantuntijoita ja verkostoidut muiden EU-vaikuttamista aloittelevien järjestöjen kanssa. Opit ymmärtämään EU-vaikuttamisen perusperiaatteita ja lisäksi kuulet inspiroivia tarinoita onnistuneesta EU-vaikuttamisesta. Pääset myös suunnittelemaan oman järjestösi vaikuttamispolkua yhdessä muiden kanssa.
Koulutus on suunnattu EU-vaikuttamisesta kiinnostuneille kansalaisjärjestöjen aktiiveille ja työntekijöille. Kouluttajan toimii ihana vaikuttamisviestinnän konsultti ja poliitikko Fatim Diarra (https://www.facebook.com/fatimwdiarra/), koordinaattori Niilo Toivonen valtioneuvoston kansliasta, sekä Finnwatchin toiminnanjohtaja Sonja Finér. Ennen koulutusta voit halutessasi tutustua Fingon tuottamaan Euroopan unioni -vaikuttamisen paikka julkaisuun. (https://www.fingo.fi/sites/default/tiedostot/julkaisut/euroopan-unioni-vaikuttamisen-paikka.pdf)

Jos ilmoittautumislomakkeen lähettämisessä on ongelmia, voit ilmoittautua lähettämällä lomakkeessa kysytyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen koulutus@fingo.fi .

Lisätietoja: koulutus@fingo.fi


Yhteystiedot:
koulutus@fingo.fi