23 loka 2019

Kehitysyhteistyöhankkeen suunnittelu 2: Lähestymistavat ja tausta-analyysit


Aika:
23.10.2019 09:00 – 16:00
Osoite:
Fingon Amazon-koulutustila, 6.krs. Tila on esteetön.
Elimäenkatu 25-27
00510 Helsinki
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
30€ Fingon jäsenjärjestöille, 60€ muille järjestöille ja 120€ muille
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Fingo ry (entinen Kepa ry ja Kehys ry)

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Suunnitteleeko järjestösi kehitysyhteistyöhanketta? Kaipaatko käytännön työvälineitä ja uusia vinkkejä kehitysyhteistyöhankkeen suunnitteluun?

Hankesuunnittelun koulutussarjan toisessa osassa tutustumme kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelussa yleisesti sovellettuihin lähestymistapoihin: tulosketjuajatteluun, loogiseen viitekehykseen ja muutoskartoitukseen. Tausta-analyyseista perehdymme sidosryhmäanalyysiin ja ongelma-analyysiin ja gender-analyysiin.

Koulutus on suunnattu erityisesti järjestötoimijoille, jotka suunnittelevat ulkoministeriön rahoittamia tai EU-rahoitteisia kehitysyhteistyöhankkeita. Se toimii myös valmistavana osana marras-joulukuussa järjestettävään LFA-koulutukseen. Kouluttajina toimivat Fingon asiantuntijat.

Neliosainen hankesuunnittelun koulutussarja on perustason koulutuskokonaisuus kansalaisjärjestöille, jotka suunnittelevat kehitysyhteistyöhankkeita. Osallistuminen edellyttää sitä, että osallistujan järjestöllä on kehitysyhteistyöhanke vähintäänkin ideavaiheessa. Suosittelemme myös tutustumista etukäteen kehitysyhteistyön hankehallinnon itseopiskelupakettiin https://itseopiskelu.kepa.fi/fi/. Itseopiskelupaketti on saatavilla suomeksi ja englanniksi.


Yhteystiedot:
koulutus@fingo.fi