5 loka 2019

Kehitysyhteistyöhankkeen suunnittelu 1: Järjestöjen kehitysyhteistyön lähtökohdat


Aika:
5.10.2019 12:00 – 16:00
Osoite:
Fingon Amazon-koulutustila, 6.krs
Elimäenkatu 25-27
00510 Helsinki
Paikkakunta:
Tapahtuman kieli:
Suomi
Maksu:
20€ Fingon jäsenjärjestöille, 40€ muille järjestöille ja 80€ muille
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Järjestäjä:
Fingo ry (entinen Kepa ry ja Kehys ry)

Suunnitteleeko järjestösi kehitysyhteistyöhanketta? Kaipaatko käytännön työvälineitä ja uusia vinkkejä kehitysyhteistyöhankkeen suunnitteluun?

Hankesuunnittelun koulutussarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön lähtökohtia ja hankesyklin eri vaiheita. Lisäksi keskustellaan kansalaisyhteiskunnan roolista sekä mietitään sitä, miten kehitysyhteistyöllä voi saada aikaan kestäviä tuloksia.

Koulutus sisältää luento-osuuksien lisäksi ryhmätyöskentelyä ja kokemusten vaihtamista järjestöjen kesken. Kouluttajina toimivat Fingon asiantuntijat.

Neliosainen hankesuunnittelun koulutussarja on perustason koulutuskokonaisuus kansalaisjärjestöille, jotka suunnittelevat kehitysyhteistyöhankkeita. Osallistuminen edellyttää sitä, että osallistujan järjestöllä on kehitysyhteistyöhanke vähintäänkin ideavaiheessa. Suosittelemme myös tutustumista etukäteen kehitysyhteistyön hankehallinnon itseopiskelupakettiin https://itseopiskelu.kepa.fi/fi/ . Itseopiskelupaketti on saatavilla suomeksi ja englanniksi.


Yhteystiedot:
koulutus@fingo.fi