31 touko 2016

Agenda 2030 luovasti käyttöön


Aika:
31.5.2016 09:00 – 16:00
Osoite:
Kepa ry, Elimäenkatu 25–27
Paikkakunta:
Maksu:
25e Kepan jäsenille, 50e muille järjestöille, 100e muille.
Järjestäjä:
Kepa ry ja Taiteen edistämiskeskus

Miten saada ihmiset osallistumaan ja toimimaan sekä avartaa luovasti käsityksiä toisistamme ja maailmasta? Miten muotoilla uutta maailmaa Agenda 2030:n hengessä? Missä meillä olisi opittavaa?

Koulutuksessa esitellään perusasiat Agenda 2030:stä sekä opitaan luovia ja kokemuksellisia menetelmiä sen toiminnallistamiseen ja omaan työhön soveltamiseen. Koulutus soveltuu niin kehitysyhteistyötä kuin globaalikasvatustakin tekeville järjestöille.

Uusi kestävän kehityksen Agenda 2030 asettaa tavoitteet globaalille kehitykselle. Suurin muutos aiempiin vuosituhattavoitteisiin siinä on universaalisuus, kestävän kehityksen tavoitteet koskevat meitä kaikkia ja vaativat meitä tekemään asioita eri tavalla. Tarvitsemme uutta ajattelua ja uusia välineitä sekä kehitysyhteistyöhön että globaalikasvatukseen.

Olet tervetullut osallistumaan, vaikka Agenda 2030 ei ennestään olisikaan sinulle tuttu asia. Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja oppimaan uusista metodeista!

Kouluttajina Kepan ja Taiteen edistämiskeskuksen asiantuntijat sekä ulkopuoliset alustajat.

Kepa korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien järjestöosallistujien matkakuluja 17 euron omarahoitusosuuden ylittävältä osuudelta kuljettaessa julkisella kulkuvälineellä.

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulutuksen ehdot.


Yhteystiedot:
koulutus@kepa.fi