Kuvassa kolme ihmistä on kumartunut pöydän ylle tutkimaan paperia.
Kuva:
Tuomas Tiainen
Fingo

Fingon koulutukset

Tutustu Fingon tuleviin koulutuksiin.
26 maalis 2019

Elections are coming and many are engaging in different campaigns this spring. Are you one of them or are you planning campaigns in the future? What have learned so far? What is working and what is not? Can we learn from others?
Lue lisää »
2 huhti 2019

Loogisen viitekehyksen lähestymistapa (Logical Framework Approach, LFA) on laajalti käytetty työkalu hankevalmisteluun. LFA:n käyttöä vaaditaan esimerkiksi EU:n rahoittamissa kehityshankkeissa. Koulutus on jatkoa 21.3. järjestettävälle Hankesuunnittelun lähestymistavat ja tausta-analyysit -koulutukselle.
Lue lisää »
3 huhti 2019

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Halutessasi voit ilmoittautua varasijalle mahdollisten peruutusten varalta.

Ulkoministeriön ja Fingon yhdessä järjestämä kaksipäiväinen peruskoulutus kehitysyhteistyön evaluoinnista on tarkoitettu kehitysyhteistyöhankkeiden ja -instrumenttien vastuuvirkamiehille sekä kansalaisjärjestöjen ohjelma- ja hankekoordinaattoreille. Koulutuksen ensimmäisessä osassa keskitytään evaluoinnin periaatteisiin, käsitteisiin ja valmisteluun. Toinen koulutuspäivä on 16.4.
Lue lisää »
16 huhti 2019

KOULUTUS ON TÄYNNÄ. Halutessasi voit ilmoittautua varasijalle mahdollisten peruutusten varalta.

Ulkoministeriön ja Fingon yhdessä järjestämä kaksipäiväinen peruskoulutus kehitysyhteistyön evaluoinnista on tarkoitettu kehitysyhteistyöhankkeiden ja -instrumenttien vastuuvirkamiehille sekä kansalaisjärjestöjen ohjelma- ja hankekoordinaattoreille. Koulutuksen toisessa osassa keskitytään hyviin käytäntöihin evaluointiprosessin eri vaiheissa.
Lue lisää »
8 touko 2019

Ovatko sähköposti tai skype turvallisia tapoja kommunikoida kumppanijärjestön kanssa maassa, jossa internetin käyttöä seurataan? Voiko muistiinpanot ihmisoikeusaktivistien haastatteluista säilyttää tietokoneella? Koulutus on tarkoitettu erityisesti kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön ja kehitysviestinnän parissa työskenteleville.
Lue lisää »