Kuvassa on Fingon Niili-kokoushuone, jossa ryhmä ihmisiä istuu pöydän ympärillä.
Kuva:
Anna Kuokkanen
FinnWID

Kokoustilat

Tarjoamme jäsenjärjestöjen käyttöön ilmaiseksi kokoushuoneita Helsingin Vallilassa. Fingon tiloissa voit järjestää kokouksen, koulutuksen tai vaikka pienen seminaarin.

Koronan vuoksi Fingon kokoustiloja ei vuokrata toistaiseksi jäsenjärjestöjemme käyttöön.
 

Kaikki jäsenemme voivat varata veloituksetta käyttöönsä Fingon kokoustiloja. Kokoustilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 25-27. Ne ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-21.

Tutustuthan kokoustilojen käyttösääntöihin Tilojen käyttö -sivulla ennen saapumistasi, jotta kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.  Avaimen voit hakea etukäteen Fingon vastaanotosta kuittausta vastaan. Noudathan avaimen hyvissä ajoin. Tämä on erityisen tärkeää, jos varaus osuu viikonloppuun, pyhäpäivään tai heinäkuulle.

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi.

Kokoushuoneet

Niili

Vallila-neuvotteluhuone Kepassa

Niili on ikkunallinen kokoushuone. Koronan vuoksi Niilissä on tällä hetkellä istumapaikkoja 10 hengelle. Niilissä on videotykki ja fläppitaulu.

Tonava

Kallio-neuvotteluhuone Kepassa

Tonava on ikkunallinen kokoushuone. Koronan vuoksi Tonavassa on tällä hetkellä istumapaikkoja 5 hengelle. Tonavassa on videotykki ja fläppitaulu.

Limpopo

Alppila-neuvotteluhuone Kepassa

Limpopo on ikkunaton kokoushuone. Koronan vuoksi Limpopossa on tällä hetkellä istumapaikkoja 6 hengelle Limpopon käytävälle osoittava seinä on kuitenkin ikkunaseinä, joka tuo valoisuutta kokoushuoneeseen. Limpopossa on videotykki ja fläppitaulu.

Ganges (EI KÄYTÖSSÄ TOISTAISEKSI!)

Pasila-neuvotteluhuone Kepassa

Ganges on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 6-8 ihmistä. Gangesissa on videotykki ja fläppitaulu.

Keittiö

Kepan keittiötilojen valokuva

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on perusastiasto sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Pidäthän huolta, että otat lähtiessäsi omat tavarat mukaasi.