Kuvassa on Fingon Niili-kokoushuone, jossa ryhmä ihmisiä istuu pöydän ympärillä.
Kuva:
Anna Kuokkanen
FinnWID

Kokoustilat

Tarjoamme jäsenjärjestöjen käyttöön ilmaiseksi kokoushuoneita Helsingin Vallilassa. Fingon tiloissa voit järjestää kokouksen, koulutuksen tai vaikka pienen seminaarin.
  • Tilavaraukset tehdään ensisijaisesti tilavarauslomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@fingo.fi
  • Yhtäaikaisesti toimistolla voi olla max 50 henkilöä, joten tilavarausta tehtäessä on tärkeää ilmoittaa kokouksen tarkka osallistujamäärä. Tämä siksi että jos useampi järjestö kokoontuu samana päivänä / iltana, tulee tietää montako osallistujaa tilassa on.
  • Järjestön on pidettävä osallistujalistaa. Mikäli järjestö toteaa osallistujissa koronavirustartunnan, on siitä ilmoitettava välittömästi Fingolle info@fingo.fi sähköpostiin, jotta tartuntaketju voidaan määritellä.
  • Sairaana ei kokoustiloihin saa tulla.
  • Avaimen nouto on sovittava aina etukäteen varausta tehtäessä. Avain luovutetaan sovittuna aikana järjestön edustajalle.
  • Kokousta pidettäessä jäsenjärjestöjä toivotaan pitämään riittävät turvavälit sekä huolehtimaan hygieniasta. Tilojen käytön jälkeen järjestö huolehtii sekä kokoustilan että keittiön siivouksesta.
  • Avain palautetaan kokouksen päätyttyä ennalta sovittuun paikkaan.
  • Mikäli kokouksen jälkeen tulee kysyttävää, ongelmia tai palautetta, tulee ne lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@fingo.fi
  • Koronatilanteen muuttuessa huonommaksi tai viranomaisten suositusten muuttuessa Fingolla on oikeus kieltää kokoontumiset toimiston tiloissa.


Kaikki jäsenemme voivat varata veloituksetta käyttöönsä Fingon kokoustiloja. Kokoustilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 25-27. Ne ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-21.

Tutustuthan kokoustilojen käyttösääntöihin Tilojen käyttö -sivulla ennen saapumistasi, jotta kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.  Avaimen voit hakea etukäteen Fingon vastaanotosta kuittausta vastaan. Noudathan avaimen hyvissä ajoin. Tämä on erityisen tärkeää, jos varaus osuu viikonloppuun, pyhäpäivään tai heinäkuulle.

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi.

Kokoushuoneet

Niili

Vallila-neuvotteluhuone Kepassa

Niili on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu noin 20 ihmistä. Niilissä on videotykki ja fläppitaulu.

Tonava

Kallio-neuvotteluhuone Kepassa

Tonava on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu 8-10 ihmistä. Tonavassa on videotykki ja fläppitaulu.

Limpopo

Alppila-neuvotteluhuone Kepassa

Limpopo on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 10-12 ihmistä. Limpopon käytävälle osoittava seinä on kuitenkin ikkunaseinä, joka tuo valoisuutta kokoushuoneeseen. Limpopossa on videotykki ja fläppitaulu.

Ganges (EI KÄYTÖSSÄ TOISTAISEKSI!)

Pasila-neuvotteluhuone Kepassa

Ganges on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 6-8 ihmistä. Gangesissa on videotykki ja fläppitaulu.

Keittiö

Kepan keittiötilojen valokuva

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on perusastiasto sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Pidäthän huolta, että otat lähtiessäsi omat tavarat mukaasi.