Kuvassa on Fingon Niili-kokoushuone, jossa ryhmä ihmisiä istuu pöydän ympärillä.
Kuva:
Anna Kuokkanen
FinnWID

Kokoustilat

Tarjoamme jäsenjärjestöjen käyttöön ilmaiseksi kokoushuoneita Helsingin Vallilassa. Fingon tiloissa voit järjestää kokouksen, koulutuksen tai vaikka pienen seminaarin.

Emme vuokraa kokoustiloja toistaiseksi laisinkaan jäsenjärjestöjen käyttöön. Suosittelemme pitämään etäkokouksia.

Kaikki jäsenemme voivat varata veloituksetta käyttöönsä Fingon kokoustiloja. Kokoustilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 25-27. Ne ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-21.

Tutustuthan kokoustilojen käyttösääntöihin Tilojen käyttö -sivulla ennen saapumistasi, jotta kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.  Avaimen voit hakea etukäteen Fingon vastaanotosta kuittausta vastaan. Noudathan avaimen hyvissä ajoin. Tämä on erityisen tärkeää, jos varaus osuu viikonloppuun, pyhäpäivään tai heinäkuulle.

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi. Kiireellisissä tapauksissa varauksen voi myös tehdä puhelimitse numerosta 050 317 6690. Huomaathan, että vastaanottomme on suljettu perjantaisin.

Vastaanoton puoleen voi kääntyä kaikissa käytännön asioissa sekä tietokoneiden ja muiden toimistolaitteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.  

Kokoushuoneet

Niili

Vallila-neuvotteluhuone Kepassa

Niili on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu noin 20 ihmistä. Niilissä on videotykki ja fläppitaulu.

Tonava

Kallio-neuvotteluhuone Kepassa

Tonava on ikkunallinen kokoushuone, johon mahtuu 8-10 ihmistä. Tonavassa on videotykki ja fläppitaulu.

Limpopo

Alppila-neuvotteluhuone Kepassa

Limpopo on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 10-12 ihmistä. Limpopon käytävälle osoittava seinä on kuitenkin ikkunaseinä, joka tuo valoisuutta kokoushuoneeseen. Limpopossa on videotykki ja fläppitaulu.

Ganges

Pasila-neuvotteluhuone Kepassa

Ganges on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 6-8 ihmistä. Gangesissa on videotykki ja fläppitaulu.

Keittiö

Kepan keittiötilojen valokuva

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on perusastiasto sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Pidäthän huolta, että otat lähtiessäsi omat tavarat mukaasi.