Kuvassa kaksi henkilöä seisoo African care -järjestön kyltin edessä.
Kuva:
Heidi Hietanen
Fingo

Jäsenet

Fingon jäsenet rakentavat reilumpaa maailmaa tekemällä kehitysyhteistyötä ja globaalikasvatusta sekä vaikuttamalla päättäjiin Suomessa ja EU:ssa.

Fingo on 300 jäsenen yhteistyöjärjestö. Jäseniin kuuluu monenlaisia yhteiskunnallisia toimijoita, kuten järjestöjä, säätiöitä, ammattiyhdistyksiä ja oppilaitoksia.

  • Jäsenistä 70 prosentilla on hankkeita kehittyvissä maissa. Globaalikasvatusta tekee 50 prosenttia ja vaikuttamistyötä 55 prosenttia.
  • Osa järjestöistä on suuria, toiset taas todella pieniä. Noin puolet jäsenistä on pieniä organisaatioita, joilla on alle sata jäsentä. Noin 10 prosentilla on yli 25 000 jäsentä.
  • Jäsenet vaikuttavat eri puolilla Suomea. Valtaosan kotipaikka on pääkaupunkiseudulla, mutta 30 prosenttia jäsenistä toimii pääkaupunkiseudun ulkopuolella.
  • Jäseniin kuuluu sekä yli 100-vuotiaita konkareita että aivan uusia toimijoita.

Fingo tuo jäsenet yhteen, luo verkostoja niiden välille ja auttaa järjestöjä oppimaan toisiltaan. Jäsenet pääsevät tapaamaan toisiaan Fingon koulutuksissa ja tilaisuuksissa sekä yhteisissä kampanjoissa. Yhdessä olemme vahvempia!

Jäsenrekisteristä löydät kaikkien jäsentemme tiedot. Voit lukea jäsenten työstä Uutisia jäsenistä -sivulla.