Meistä

Kehys ja Kepa ovat yhdistyneet uudeksi globaalin oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen katto- ja yhteistyöjärjestöksi, joka aloitti toimintansa kesäkuussa 2018. Uuden järjestön nimeksi on valittu Fingo ry, ja sille on avattu uusi verkkosivusto 26.11.2018.

Sivu

Fingo on 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Tuomme ihmiset yhteen toimimaan reilumman maailman puolesta.
Lue lisää »
Sivu

Teemme yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa useissa kansainvälisissä verkostoissa. Verkostojen avulla pystymme oppimaan toisiltamme ja vaikuttamaan entistä tehokkaammin poliittiseen päätöksentekoon.
Lue lisää »
Sivu

Vuonna 2018 Kepa ja Kehys loivat Fingon, uuden kattojärjestön suomalaisille kehitysjärjestöille. Olemme tuoneet vuosien ajan yhteen suomalaisia järjestöjä ja kansalaisia toimimaan reilumman maailman puolesta.
Lue lisää »
Sivu

Autamme jäsenjärjestöjämme tekemään työstään entistä vaikuttavampaa. Fingon jäsenenä saat monipuolisia etuja: asiantuntevaa neuvontaa, koulutusta ja uusia vaikutusmahdollisuuksia.
Lue lisää »
Sivu

Fingon jäsenjärjestöt käyttävät ylintä päätäntävaltaa kokoontumalla kahdesti vuodessa yhdistyksen varsinaiseen kokoukseen.
Lue lisää »