Kuvassa kaksi henkilöä seisoo Eduskuntatalon portaiden edessä.
Kuva:
Hanna Vaittinen
Fingo

Yhteystiedot medialle

Tarvitsetko tietoa kehityspolitiikasta tai haastateltavan juttuun? Fingosta löydät alan asiantuntijat ja runsaasti tietoa 300 jäsenjärjestön työstä.

Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Tarvitsetko tietoa ruokaturvasta? Miten Suomen ilmastopolitiikka liittyy kehitysmaiden tilanteeseen? Etsitkö asiantuntijaa kommentoimaan veroparatiiseja? Miten lapset Suomessa hyötyvät globaalikasvatuksesta? Ja mikä ihmeen Agenda 2030?

Olemme asiantuntijaorganisaatio ja tarjoamme luotettavaa ja ajankohtaista tietoa laaja-alaisesti erilaisista kehityskysymyksistä ja kehitysyhteistyöstä. Meidän kauttamme saat myös tietoa noin 300 jäsenjärjestömme tekemästä työstä kehitysyhteistyön, vaikuttamisen ja globaalikasvatuksen parissa. Vaikuttaminen-osiosta löydät tarkempaa tietoa teemoista, joiden parissa asiantuntijamme tekevät työtä. Autamme mielellämme haastateltavien löytämisessä Suomessa ja maailmalla.

Seuraa asiantuntijoidemme blogeja Fingo.fistä ja maailmaan, kehitykseen, kulttuuriin ja ympäristöön liittyviä uutisia Maailman Kuvalehdestä. Tutustu myös yleisiin kysymyksiin Usein kysyttyä -sivulla.

Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Salla Peltonen
Viestintäjohtaja
salla.peltonen@fingo.fi
+358 50 317 6710