Innovaatiot

27 tammi 2021

Digitaalisen kehityksen periaatteet ovat työkaluja, jotka auttavat järjestöjä hyödyntämään teknologiaa entistä tehokkaammin. Periaatteita on yhteensä yhdeksän, ja niistä kukin pitää sisällään itse periaatteen lisäksi myös ohjaavia kysymyksiä ja resursseja tukemaan käytännön työtä.

Webinaarissa opitaan tuntemaan digitaalisen kehityksen periaatteet ja harjoitellaan, miten niitä voi hyödyntää käytännössä. Tilaisuus on suunnattu erityisesti järjestöille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan Fingo Powerbankin kustantaman kokeilun.
Lue lisää »
Sata 14–21 vuotiasta opiskelijaa elää Punaisen Ristin rahoittamassa tyttöjen hostellissa Kakomassa, Malawissa. Useimmat heistä eläisivät muuten kaukana koulusta ja etenkin sadekausina koulunkäynti olisi haastavaa.

Suomalaiset kehitysjärjestöt tekevät laadukasta ja pitkäjänteistä työtä ympäri maailmaa muun muassa kestävän työn ja toimeentulon, koulutuksen, terveyden, tasa-arvon, ihmisoikeuksien ja rauhan edistämiseksi. Järjestöissä on #muutosvoimaa! -kampanja nostaa esiin tuoretta tietoa järjestöjen monipuolisen työn tuloksista maailman hauraimmilla alueilla. Suomalaisia järjestöjä toimii yli 60 maassa ja ne saavuttavat työnsä kautta merkittävän määrän ihmisiä.
Lue lisää »