Viestintä

4 helmi 2020

Kahden iltapäivän mittaisessa koulutuksessa opiskellaan videokuvauksen ja mobiilieditoinnin perusteita sekä videoiden julkaisua somekanaviin (Facebook, Instagram ja Twitter). Työpajamainen koulutus madaltaa kynnystäsi tuottaa videomateriaalia järjestön somekanaviin. Suosittelemme koulutusta erityisesti ammattiosastojen ja järjestöjen someviestinnän tekijöille.
Lue lisää »
29 tammi 2020

Haluatko sujuvoittaa Canvan käyttöä järjestösi visuaalisten materiaalien tekemisessä? Koulutuksessa kertaamme maksuttoman Canvan käyttöä ja tutustumme Canvan hyödyllisiin ominaisuuksiin. Samalla pohdimme infografiikoita, sommittelua ja kuvajulkaisujen saavutettavuutta. Käytämme Canvaa sekä selaimessa että mobiilisovelluksena.
Lue lisää »
Frame, Voice, Report! -hankkeen toimijoita lopputilaisuudessa kesäkuun alussa Helsingissä.

Rakentavaa journalismia, pakohuonepeli, elokuvien kuvaamista ja 20 muuta projektia. Fingon koordinoima ja Euroopan unionin rahoittama, kansainvälinen Frame, Voice, Report! -hanke on tarjonnut Suomessa rahoitusta projekteille, jotka pyrkivät lisäämään sitoutumista YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Hankkeen ensimmäisen kierroksen projektit ovat nyt ohi.
Lue lisää »