Uutinen

Uutiskirje muuttuu Kirahvipostiksi maaliskuussa

Milma Kettunen
21.1.2003

Ansiokkaat seitsemän vuotta ilmestynyt Uutiskirje uudistuu maaliskuussa. Lehti ilmestyy jatkossakin sekä paperi- että verkkoversiona, mutta Kepan tunnuseläimen innoittamana lehden nimi muuttuu Kirahvipostiksi. Samalla lehden linjaa pyritään entisestään tarkentamaan kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöhön ja sen laatuun liittyviin kysymyksiin. Koulutus- ja tapahtumakalenteri jatkavat entiseen malliin, samoin Hankeneuvojan palsta ja iloisista asioista kertova Pienet hyvät. Myös Kepan kampanjoista ja muista järjestöjen kannalta tärkeistä ajankohtaisista asioista tiedotetaan edelleen.

Uudistuksen yhteydessä muuttuu myös lehden ilmestymisaikataulu. Maaliskuusta lähtien Kirahvipostin joka toinen numero on nykyisen kaltainen 12-16 -sivuinen lehti ja joka toinen nelisivuinen pikkutiedote, jossa kerrotaan vain koulutuksista, tapahtumista ja kiireellisimmistä uutisista. Paksummat lehdet ilmestyvät maalis-, touko-, elo-, loka- ja joulukuussa.

Uudistuksen tavoitteena on lisätä järjestöjen kehitysyhteistyön laadusta käytävää keskustelua ja auttaa järjestöjä työssään. Mitä hyviä ja huonoja kokemuksia järjestöillä on hankkeistaan? Millaisiin ongelmiin on matkalla törmätty ja miten niistä on selvitty - vai menikö joku suunnitelma yksinkertaisesti myttyyn?

Toivomme, että tartutte tilaisuuteen, kerrotte meille ideoitanne aiheista ja jaatte kokemuksianne. Kirahvipostin toimittamisessa kaivataan edelleen järjestöjen apua.