Uutinen

Suomen World Visionin talotalkoot onnistuivat

Tiina-Maria Levamo
3.11.2000

Suomen World Vision käynnisti elokuun lopulla rakennustalkoot heinäkuussa maanjäristyksessä kotinsa menettäneiden auttamiseksi Nicaraguassa.

Tavoitteena oli 50 talon rakentaminen Masayan ja Granadan järistysalueelle. Alueella asuu monia Suomen World Visionin tukemia kummiopiskelijoita. Rakennustalkoot ovat olleet menestys! Olemme päässeet tavoitteeseemme ja 50 talon rakennus voi nyt käynnistyä.

Suomen World Vision kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita.

Kehitysmaiden köyhien perheiden, erityisesti naisten ja lasten, parempaan tulevaisuuteen voi vaikuttaa ryhtymällä kummiksi kehitysmaan lapselle.

Suomen World Vision tekee kummilapsityötä muun muassa Guatemalassa, Intiassa ja Ugandassa. Lisäksi suomalaisten kummien tuella ammattiin opiskelee 150 vähävaraista nuorta Chilessä, Nicaraguassa ja Perussa.

Suomen World Vision on vuonna 1983 perustettu kristillis-humanitaarinen kehitys- ja avustusjärjestö, joka toimii yhteistyössä kansainvälisen World Visioinin kanssa. World Visionin maailmanlaajuisen kummituen piirissä on tällä hetkellä 1,5 miljoonaa lasta noin 3000 hankkeessa.