Uutinen

Nicaragua-kirjoituskilpailu

Sini Kuvaja
29.11.2000

HUOM. Kilpailu päättyi helmikuussa 2001!

----------

Suomi-Nicaragua-seura julistaa kaikille avoimen Nicaragua-aiheisen kirjoituskilpailun, jonka tavoitteena on saada kootuksi omakohtaisia esimerkkejä ja kokemuksia kulttuurien kohtaamisesta.

Kirjoita aiemmin julkaisematon suuri tai pieni tarina, hyvä tai huono matkamuisto, kokemus sopeutumisesta tai kulttuurisokista. Kirjoita kertomus, haastattelu, runo, dokumentti, anekdootti, novelli tai päiväkirja. Tärkeintä on, että tarina on mielenkiintoinen ja liittyy Nicaraguaan.

Pääpalkintona matka Nicaraguaan!


KILPAILUN SÄÄNNÖT

Aihe

Nicaragua

Arviointi

Yksittäisten kirjoittajien kilpailutöiden lukumäärää ei rajoiteta.

Suomi-Nicaragua-seuran valitsema raati lukee ja arvioi tekstit, joista parhaat palkitaan ja julkaistaan kirjassa syksyllä 2001. Seura pidättää oikeuden julkaistavien tekstien lyhentämiseen ja julkaisu-teknisiin muutoksiin. Kirjoituksia voidaan julkaista myös seuran julkaisemassa tiedotuslehdessä. Teksteistä ei makseta kirjoituspalkkiota.

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 15.11.2000 ja valmiit tekstit tulee toimittaa Suomi-Nicaragua-seuralle 28.2.2001 mennessä.

Kilpailutyöt

Tekstit, jotka voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai espanjaksi, pyydetään toimittamaan koneella kirjoitettuina, mieluiten levykkeellä, rtf-muotoon tallennettuina. Mukaan tulee liittää myös paperituloste. Lyhyet kirjoitukset voivat olla myös käsinkirjoitettuja. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kirjoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa kilpailutöiden mukana. Kirjekuoren päälle, levykkeen etikettiin ja paperitulosteen vasempaan yläkulmaan pyydetään kirjoittamaan nimimerkki.

Kilpailutyöt ja yhteystiedot pyydetään toimittamaan osoitteella: Suomi-Nicaragua-seura, PL 20, 00531 Helsinki. Kuoreen merkintä "Kirjoituskilpailu".

Palkinnot

Kirjoituskilpailun pääpalkintona on matka Nicaraguaan. Lisäksi jaetaan runsaasti muita palkintoja.