Kuvituskuva.
Kuva:
Tanja Ryhänen
Uutinen

Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajahaku on käynnissä

23.–24.5.2020 järjestettävän Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajahaku jatkuu 17.2. asti. Myös kulttuuriohjelmaehdotuksia, erityisesti lastenohjelmaa, otetaan vastaan 17.1. saakka. Festivaalin teemana on tulevaisuus.
10.1.2020

Kestävän kehityksen suurtapahtumassa on näytteilleasettajapaikkoja pienistä pöytäpaikoista suuriin telttakokonaisuuksiin. Isommat paikat varataan järjestyksessä, joten niiden kanssa kannattaa olla nopea.

Rautatientorin kolme teemakokonaisuutta tarjoavat näytteilleasettajille erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä yhdessä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Open Finland -teemaosastolla tavoittaa erityisesti uusia suomalaisia. Ilmastokylässä esitellään suurelle yleisölle konkreettista toimintaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vuoden 2020 uusi lanseeraus, Innovaatiokylä, puolestaan esittelee kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan.

Hinnastot, osallistumisehdot sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyvät näytteilleasettajasivulta. Kaikkien näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020.

Ehdota festivaalille lastenohjelmaa

Maailma kylässä -festivaalilla nähdään kattavan konsertti- ja asiaohjelmiston lisäksi runsas määrä muuta kulttuuriohjelmaa. Kulttuuriohjelmaehdotuksia otetaan vastaan 17.1. asti.

"Olemme vuosien saatossa tehneet ohjelmayhteistyötä muun muassa järjestöjen, tanssikoulujen, leffafestareiden ja eri oppilaitosten kanssa", kertoo festivaalin ohjelmapäällikkö Johanna Eurakoski.

Festivaalille kaivataan erityisesti lastenohjelmaa Tenava-Timbuktu-alueelle. Haussa on tanssi- ja teatteriesityksiä, satutuokioita ja pienimuotoisia musiikkiesityksiä. Alueella on myös työpajateltta, jossa voi toteuttaa monenlaista toimintaa.

Ehdotuksia kulttuuriohjelmasta kuten dokumenteista, lastenohjelmasta ja erilaisista työpajoista otetaan vastaan 17.1.2020 saakka ohjelmayhteistyösivulla. Konsertti- ja asiaohjelmaehdotuksia ei oteta enää vastaan vuodelle 2020.

Lisätiedot

Tuotantopäällikkö Rafael Campos, +358 50 317 6709, rafael.campos@fingo.fi.