Uutinen

Lapset monikulttuurisessa kaupungissa

Kepan tiedote
6.5.2003

Maailma kylässä -festivaali 17.-18.5. Helsingin Kaisaniemen puistossa tarjoaa lapsille iloista ja mukaansa tempaavaa ohjelmaa. Festivaali on koko perheen ilmainen tapahtuma, johon voi tulla mukaan lauantaina klo 12-20 ja sunnuntaina klo 11-18.

Lasten lavalla musisoivat muun muassa Senfi, Tohtori Orff ja Herra Loiskis yhteiskonsertissa sekä venäläinen Istoki. Esiintymässä ovat myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton Perheteatteri sekä lastenteatteri Pörrit.

Hyvien uutisten etsintään lapset voivat osallistua Luonto-Liiton järjestämällä reitillä. Uutisia jäljitetään festivaalialueella niin ympäristö- kuin ruoka-aika-teemaan liittyvistä asioista.

Afrikka tulee tutuksi kokeilemalla rumpujen soittoa muskarissa. Rummutuksen saloihin lapset sukeltavat myös taidevaunussa, jossa on mahdollista kuulla monikulttuurisia tarinoita.

Festivaalin ruoka-aika-teemaan johdattelee lautasten maalauspaja. Koruja askarrellaan eteläamerikkalaisista wayruro-siemenistä. Lisäksi tarjolla on kasvomaalausta ja piirtämistä.

Festivaalin pääjärjestäjä on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa.


Lisätietoja festivaalin lasten ohjelmasta:

Ohjelma- ja esiintyjätiedot: www.maailmakylassa.net/lapsille

Tiedottaja
Sonja Hyttinen
puh. (09) 584 23 217
sonja.hyttinen@kepa.fi