Uutinen

Kepan nettisivut uudistuivat

Kepan pääsivusto sai remontissa nykyistä paremman haun ja blogisivut.
Jukka Aronen
9.11.2005

Kepan pääsivusto www.kepa.fi sai uuden ilmeen. Remontissa muutettiin sivuston ulkoasun lisäksi myös rakennetta. Alla on lista keskeisimmistä parannuksista:

  • Pääsivua on rauhoitettu vähentämällä elementtien määrää. Etusivun aineisto on nyt jaettu kahtia: vasemmalla olevaan pystypalkkiin on nostettu järjestöjä kiinnostavaa informaatiota, kun taas loppusivu on omistettu ns. suurelle yleisölle suunnattuun viestintään.
  • Päämenua on selkeytetty vähentämällä nappien määrää. Navigointi jakautuu nyt selkeästi palveluihin ja kampanjoihin. Näiden lisäksi on omat osionsa järjestöille ja toimittajille. Päämenuun on nostettu myös Mikä Kepa? -osio, jonka alla on uusi usein kysyttyä -sivu.
  • Hakutoimintoa on parannettu. Hakusivulla voi nyt tehdä hakuja esimerkiksi uutisista, jotka käsittelevät sekä "Aasiaa" että "asekauppaa".
  • Uutta sisältöä on lisätty. Kampanjat-osiota on laajennettu, ja uutena toimintona on Kepan blogisivu, jossa pyörii aloitushetkellä kolme blogia eli verkkopäiväkirjaa.
  • Näkövammaisten versiota on parannettu ja osoitetta muutettu. Tekstipohjainen sivusto oli ennen osoitteessa www.kepa.fi/tekstiversio, nyt se löytyy oman osoitteen takaa: teksti.kepa.fi.
  • RSS-syöttöjä on laajennettu. Sivuston sisältöjä voi nyt hakea ns. RSS-ohjelmiin entistä monipuolisemmin. Lisää tietoa RSS-palvelut-sivulta.

Tällä hetkellä jotkut palveluistamme eivät vielä toimi. Esimerkiksi suosittu Hipon tietovisa saadaan uudelleen käyntiin vasta joulukuussa. Pahoittelemme viivästystä.

Sivusto uusittiin edellisen kerran vuoden 2003 maaliskuussa. Lokakuussa 2005 Kepan pääsivustossa kävi noin 52 000 uniikkia vierailijaa.