Kuvassa kaksi henkilö seisoo ihmisten keskellä käsissään esitteitä.
Kuva:
Antti Lustila
Fingo

Siviilipalveluspaikat

Fingossa on ympäri vuoden töissä kaksi työpalveluaan suorittavaa siviilipalvelusmiestä, festivaaliassistentti sekä toimitusavustaja. Satunnaisesti paikkoja voi olla vapaana myös projekteissa.

Lisätietoa siviilipalveluksen suorittamisesta saat Sivarikeskuksen sivuilta. Sivarit osallistuvat pääasiallisen työnsä lisäksi Fingon yleisiin asiakaspalvelutehtäviin ja toimivat esimerkiksi toimiston vastaanotossa.

Lisää tietoa työpalvelupaikoista ja niiden hakemisesta saa ottamalla yhteyttä tehtävänkuvauksessa mainittuun asiantuntijaan.

Festivaaliassistentti

Haku alkaa seuraavan kerran keväällä 2019.

Festivaaliassistentti työskentelee Fingon Maailma kylässä -tiimissä ja toimii festivaaliin osallistuvien kansalaisjärjestöjen yhteyshenkilönä sekä hoitaa festivaaliin liittyvien yhteistyökumppanuuksien käytännön järjestelyjä. Assistentin toimenkuvaan kuuluvat myös tuotannon avustavat tehtävät aina markkinoinnista tekniseen tuotantoon sekä ohjelmatuotantoon.

Hakijalta toivotaan aiempaa työ- tai vapaaehtoistyökokemusta tapahtuma- tai kulttuurialalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtävän pääkieli on suomi, mutta työssä tulee hallita myös englannin perusteet. Osa tehtävistä määräytyy hakijan taitojen mukaan.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000.

Palvelus alkaa elokuussa 2019.

Lisätiedot

Laura Valoma
Tuotantopäällikkö
laura.valoma@fingo.fi
+358 50 317 6709

Toimitusavustaja

Haku alkaa seuraavan kerran keväällä 2019.

Maailman Kuvalehti on Fingon julkaisema palkittu aikakausilehti. Maailman Kuvalehden toimitus tarjoaa merkityksellisiä ja innostavia työtehtäviä, osaavaan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittyä viestinnän moniosaajaksi.

Toimenkuva muokkautuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, sisältäen erilaisia lehden tekoon ja visuaaliseen viestintään (valokuvaus ja videot) liittyviä tehtäviä.

Työhön kuuluu printtilehden sisällön siirtämistä verkkosivustolle, editointia, juttujen ideoimista ja kirjoittamista. Näiden tehtävien lisäksi toimitusavustaja pääsee osallistumaan lehden tuotanto- ja tekoprosesseihin.

Maailman Kuvalehden lisäksi siviilipalvelusmies osallistuu Fingon verkkosivustojen päivitystyöhön ja muihin hallinnollisiin tehtäviin.

Paikka avautuu seuraavan kerran syksyllä 2019.

Lisätiedot

Juha Mäkinen
Päätoimittaja
juha.makinen@fingo.fi
+358 50 317 6735